Tietosuojakäytäntö

1. Yksityisyyden suoja

Otamme henkilötietojesi käsittelyn vakavasti. Varmistamme, että tietojenkäsittely tapahtuu oikeudenmukaisesti ja avoimesti, sovellettavien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Tässä tietosuojakäytännössä kerromme kuinka käsittelemme henkilötietojasi tällä sivustolla.

2. Tietovastuu ja yhteystiedot

Olemme rekisterinpitäjä ja vastuussa sinulta vastaanottamiemme henkilötietojen käsittelystä. Yhteystietomme ovat: info @ kasinohai.com

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa.

Sijaitsemme Tanskassa ja toimimme Tanskan lainsäädännön mukaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö on alun perin kirjoitettu tanskaksi. Jos tämän tietosuojakäytännön käännetyt versiot ovat ristiriidassa alkuperäisen tanskankielisen version kanssa, etusijalla on tanskankielinen versio. Pidätämme oikeuden tietosuojakäytännön muutoksiin. Muutokset tulevat voimaan välittömästi ja ovat näkyvissä täällä.

3. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Käsittelemme seuraavia yleisiä henkilötietojasi: 

 

4. Henkilötietojen keräämisen tarkoitus ja oikeusperuste

 

4.1 Tarkoitus

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus on seuraava:

Kun käytät verkkosivustoa, sinusta kerätään yleisiä henkilötietoja. Et voi käyttää verkkosivustoa ilman, että keräämme sinusta henkilökohtaisia tietoja. Kun vierailet sivustolla ensimmäisen kerran, sinun tulee hyväksyä tietojen kerääminen sivulle avautuvassa pop-up-ikkunassa. Keräämämme henkilötiedot sisältävät käyttäytymisesi sivustolla (esimerkiksi millä sivuilla vierailet, milloin ja kuinka pitkään) sekä IP-osoitteesi. IP-osoitteiden avulla pystymme tarkkailemaan esiintyykö sivustolla normaalista poikkeavaa liikennettä ja se on tärkeä työkalu hakkerihyökkäysten estämiseksi. Lisäksi voimme estää sellaiset kävijät, jotka IP-osoitteiden perusteella sijaitsevat uhkapelirajoitusalueilla.

Käsittelemme henkilötietojasi vain siinä määrin kuin se on tarpeellista edellä kuvattujen tavoitteiden täyttämiseksi, minkä vuoksi tietoja kerätään.

4.2 Oikeusperuste

Ilmoitamme sinulle tietojen käsittelyn oikeudellisesta perustasta, joka on seuraava:

 

4.3 Profilointi

Profiloinnilla tarkoitetaan ”mitä tahansa henkilötietojen automaattista käsittelyä, joka koostuu henkilötietojen käyttämisestä tietyn luonnollisen henkilön henkilökohtaisten olosuhteiden arvioimiseksi, erityisesti luonnollisen henkilön työn, taloudellisen tilanteen, terveyden, henkilökohtaisten mieltymysten, kiinnostusten, luotettavuuden, käyttäytymisen, maantieteellisen sijainnin tai liikkumisen analysointiin ja ennakointiin.”

Käytämme automatisoituja päätöksiä, mukaan lukien profilointia, jonka avulla määritämme kohderyhmät maantieteellisten paikkojen ja kiinnostusten perusteella. Profilointi perustuu siihen, että vierailemalla sivustollamme olet osoittanut kiinnostusta rahapelejä kohtaan. Jatkossa sinulle saatetaan esittää bannerimainoksia muilla verkkosivustoilla ja mainoksia Facebookissa sekä muualla sosiaalisessa mediassa, joita käytämme tavoittaaksemme kohdeyleisömme. Lisäksi rekisteröimme sijaintisi kun käytät sivustoamme. Maantieteellinen sijainti voi vaikuttaa siihen miten luomme kampanjoita. Kohdistamme kampanjoita tiettyihin maantieteellisiin paikkoihin siinä tapauksessa, että keräämämme profilointidata osoittaa, että tietyissä kaupungeissa/alueilla on suurta kiinnostusta markkinointiamme kohtaan.

5. Mistä henkilötietosi ovat peräisin

Rekisteröimme tiedon, kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme joko käymällä tällä verkkosivustolla, olemalla meihin yhteydessä Facebookissa tai jos olet rekisteröitynyt sivuston postituslistalle. Tästä seuraa, että sinulle näytetään kohdistettua markkinointia mainosten muodossa.

Kaikki tiedot ovat peräisin rekisteröidyltä henkilöltä itseltään. Jos olet vuorovaikutuksessa brändimme kanssa Facebookissa, Facebook toimii välittäjänä rekisteröidyn henkilön ja meidän välillä, sillä saamme tiedot Facebookin kautta.

Facebook ei luovuta meille henkilökohtaisia tietojasi, kun käytämme heidän foorumiaan mainosten kohdistamiseen sinulle, ks. edellä kohdassa 3 kuvatut henkilötietotyypit, ellet aktiivisesti ole vuorovaikutuksessa brändimme kanssa Facebookissa.

6. Yhteistyökumppanit

 

6.1 Luovuttaminen

Luovutamme tietojasi yhteistyökumppaneillemme, jos olemme saaneet siihen suostumuksesi tai jos se on tarpeen täyttämään yhteistyökumppaneiden oikeudelliset edut. Nämä lailliset yhteistyökumppanit ovat nähtävissä tässä:

 

6.2 Tiedonkäsittelijät

Voidakseen tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua käyttämme seuraavia tiedonkäsittelijöitä:

 

7. Siirto kolmansiin maihin

Siirrämme henkilötietojasi EU:n ja ETA:n ulkopuolisille vastaanottajille.

Siirto tapahtuu seuraaville Yhdysvalloissa toimiville organisaatioille: Facebook Ltd., Google Ltd., Sendgrid Ltd., Microsoft Ltd. ja Campaign Monitor Ltd. Lisäksi henkilötietoja siirretään Innocraft Ltd:lle, joka sijaitsee Uudessa-Seelannissa.

EU:n komissio on tehnyt päätöksen henkilötietojen turvallisuustasosta ja sen mukaan Yhdysvaltojen turvallisuustasoa pidetään riittämättömänä. EU:n komissio on kuitenkin todennut, että Yhdysvalloissa sijaitsevat organisaatiot ovat turvallisia, jos ne ovat liittyneet EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen yksityisyyden suojaa koskevaan Privacy Shield -sopimukseen.

EU:n komissio pitää Uutta-Seelantia turvallisena kolmantena maana.

Siirrämme tietoja seuraaville Yhdysvalloissa sijaitseville organisaatioille, jotka ovat liittyneet Privacy Shield -sopimukseen:

Henkilötietojen siirto Campaign Monitor Ltd:lle tapahtuu EU:n komission mallisopimuslausekkeita koskevan päätöksen mukaisesti.

8. Poistaminen

Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen tavoitteiden saavuttamiseksi ellei muuta lainsäädännössä edellytetä, tässä tapauksessa erityisesti kirjanpitolainsäädännön kirjanpitotietojen tallettamista koskevat 5 vuoden ja kuluvan vuoden säännöt.

Lokitiedot, mukaan lukien IP-osoitteet, tallennetaan 5 vuodeksi ennen niiden poistamista. Google Analytics -tiedot säilytetään 26 kuukautta ennen kuin ne poistetaan.

9. Sinun oikeutesi

 

9.1 Yhteystiedot, jos haluat käyttää oikeuksiasi

Jos haluat käyttää alla mainittuja oikeuksiasi, sinun tulee ottaa meihin yhteyttä. Yhteystiedot löydät tämän tietosuojakäytännön yläosasta.

Voit lukea lisää oikeuksistasi tietosuojaviranomaisen oppaasta, joka löytyy osoitteesta: https://www.datatilsynet.dk/

10. Muutoksenhaku

Jos haluat valittaa henkilötietojesi käsittelystä, sinulla on oikeus tehdä valitus Tanskan tietosuojaviranomaiselle, heidän yhteystietonsa:

Datatilsynet (tietosuojaviranomainen)
Osoite: Borgergade 28, 5, 1300 Kööpenhamina
Sähköposti: dt @ datatilsynet.dk
Puhelinnumero.: + 45 33 19 32 00
Kotisivu: www.datatilsynet.dk

Päivitetty 23/10/2018