Tietosuojakäytäntö

1. Yksityisyyden suoja

Henkilötietojen käsittely on tärkeä asia ja otamme sen vakavasti täällä Kasinohailla. Takaamme että tiedot käsitellään oikeudenmukaisesti, avoimesti sekä ajankohtaisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Tällä sivulla kerromme, miten käsittelemme tietotojanne käsitellään.

2. Tietovastuu ja yhteystiedot

Rekisterinpitäjinä meillä on vastuu käsitellä henkilötietojenne yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
Mikäli sinulla on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, pyydämme teitä olemaan yhteydessä meihin sähköpostitse: info @ kasinohai.com

Toimistomme sijaitsee Tanskassa, jonka vuoksi myös toimimme Tanskan lainsäädännön mukaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö on käännetty Tanskan kielestä. Mikäli tämä versio on ristiriidassa alkuperäisen tanskankielisen version kanssa, on alkuperäinen versio etusijalla. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme. Näin tapahtuessa, tulevat muutokset voimaan välittömästi tälle sivulle.

3. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Käsittelemme seuraavia henkilötietojasi:

 

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus ja Oikeusperusteet

 

4.1 Käyttötarkoitus

Mihin henkilötietojasi käytetään:

Verkkosivustoa käyttäessäsi, keräämme sinusta yleisiä henkilötietoja. Sinun ei ole mahdollista käyttää sivustoa anonyymisti, ilman henkilötietojesi käsittelyä. Ensimmäisen kerran sivustollamme vieraillessasi aukeaa pop-up ikkuna, jossa sinua pyydetään hyväksymään tietojesi kerääminen. Tiedot jotka jäävät meille käyttöön ovat: käyttäytymisesi sivustolla (esim. millä sivulla vierailet, kauan viivyt siellä ja minä ajankohtana vierailu tapahtuu) sekä IP-osoitteesi. IP-osoitteita tarkkailemalla pystymme määrittämään sivustolla tapahtuvan, tavallisesta poikkeavan liikenteen, joka auttaa meitä mm. verkkohyökkäysten estämisessä. Tämän lisäksi pystymme estämään käyttäjät, jotka IP-osoitteen perustella sijaitsevat uhkapelirajoitusalueilla.

Henkilötietojasi käsitellään ainoastaan edellä mainittujen tavoitteiden täyttämiseen vaadittavan määrän.

4.2 Oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste:

 

4.3 Profilointi

Profiloinnilla tarkoitetaan ”mitä tahansa henkilötietojen automaattista käsittelyä, joka koostuu henkilötietojen käyttämisestä tietyn luonnollisen henkilön henkilökohtaisten olosuhteiden arvioimiseksi, erityisesti luonnollisen henkilön työn, taloudellisen tilanteen, terveyden, henkilökohtaisten mieltymysten, kiinnostusten, luotettavuuden, käyttäytymisen, maantieteellisen sijainnin tai liikkumisen analysointiin ja ennakointiin.”

Määritämme kohderyhmämme automatisoitujen päätösten perusteella, jotka perustuvat käyttäjien profilointiin, maantieteelliseen sijaintiin sekä kiinnostuksiin. Päätökset perustuvat siihen, että olet osoittanut kiinnostustasi rahapelejä kohtaan vierailemalla sivustollamme. Saatat sivustollamme vierailun jälkeen saada rahapeliaiheisia mainoksia myös muilla sivustoilla, kuten esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, jotka ovat käytössämme tavoittaaksemme kohdeyleisömme.

Sijaintisi rekisteröidään sivustolla vieraillessasi ja tällä saattaa olla vaikutusta kampanjoidemme luomisprosessiin. Osa kampanjoistamme on kohdistettu tiettyihin maihin, koska keräämämme data on osoittanut näiltä alueilta löytyvän kiinnostusta rahapelejä kohtaan.

5. Mistä saamme henkilötietosi

Tietosi rekisteröidään, kun vierailet sivustollamme, olet meihin yhteydessä Facebookin kautta tai mikäli olet rekisteröitynyt postituslistallemme. Tämän seurauksena sinulle näytetään mainoksia, eli kohdistettua markkinointia.

Kaikki saamamme tiedot ovat kyseisen henkilön itsensä luovuttamia. Facebook luovuttaa meille tietojasi, mikäli olet ollut heidän sivustollaan vuorovaikutuksessa brändimme kanssa.

Facebook ei luovuta meille henkilökohtaisia tietojasi, mikäli et ole aktiivisesti vuorovaikutuksessa brändimme kanssa Facebookissa. Käytämme heidän alustaansa mainosten kohdistamiseen sinulle, ks. edellä kohdassa 3 kuvatut henkilötietotyypit.

6. Yhteistyökumppanit

 

6.1 Tietojen luovuttaminen

Tietojasi luovutetaan yhteistyökumppaneillemme ainoastaan mikäli olet antanut siihen suostumuksesi tai meillä on siihen oikeudellinen velvollisuus. Yhteistyökumppaneihimme kuuluu:

 

6.2 Tiedonkäsittelijät

Käytämme seuraavia tiedonkäsittelijöitä takaamaan parhaan mahdollisen palvelun:

 

7. Siirto kolmansiin maihin

Henkilötietojasi siirretään myös EU ja ETA -alueiden ulkopuolisille vastaanottajille, jotka ovat listattuna alla.

Yhdysvaltoihin Campaign Monitor Ltd.:lle sekä seuraaville yrityksille, jotka ovat liittyneet Privacy Shield -sopimukseen:

Uuteen-Seelantiin, jota EU:n komissio pitää turvallisena EU:n mallisopimuslausekkeita koskevan päätöksen mukaan:

EU:n kommissio on yleisesti todennut Yhdysvaltojen henkilötietojen turvallisuustason olevan riittämätön verrattuna EU:n standardeihin. Tästä huolimatta, EU:n komission on kuitenkin todennut Yhdysvaltalaiset, yksityisyydensuojaa koskevaan Privacy Shield -sopimukseen kuuluvat yrityksen turvallisiksi.

8. Poistaminen

Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan sen ajan, mitä tavoitteisiimme pääseminen vaatii. Tähän poikkeuksena lainsäädäntö, kuten esimerkiksi kirjanpitotietojen tallettamista koskevat 5 vuoden sekä kuluvan vuoden säännöt.

Lokitiedot, mukaan lukien IP-osoitteet, tallennetaan 5 vuodeksi ennen niiden poistamista. Google Analytics -tiedot säilytetään 26 kuukautta ennen kuin ne poistetaan.

9. Sinun oikeutesi

 

9.1 Yhteystiedot, jos haluat käyttää oikeuksiasi

Mikäli haluat harjoittaa alla mainittuja oikeuksiasi, pyydämme sinua olemaan yhteydessä kohdassa 2. mainittuun sähköpostiosoitteeseemme.

Voit lukea lisää oikeuksistasi tietosuojaviranomaisen oppaasta, joka löytyy osoitteesta: https://www.datatilsynet.dk/

10. Muutoksenhaku

Jos haluat valittaa henkilötietojesi käsittelystä, sinulla on oikeus tehdä valitus Tanskan tietosuojaviranomaiselle, heidän yhteystietonsa:

Datatilsynet (tietosuojaviranomainen)
Osoite: Borgergade 28, 5, 1300 Kööpenhamina
Sähköposti: dt @ datatilsynet.dk
Puhelinnumero.: + 45 33 19 32 00
Kotisivu: www.datatilsynet.dk

Päivitetty 15/4/2019