Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Sisällysluettelo

Tietosuojakäytäntö

Henkilötietojen käsittely on tärkeä asia ja otamme sen vakavasti täällä Kasinohailla. Takaamme että tiedot käsitellään oikeudenmukaisesti, avoimesti sekä ajankohtaisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, miten sivustomme käsittelee tietojanne.

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme. Näin tapahtuessa, tulevat muutokset voimaan välittömästi.

Käsittelemme seuraavia henkilötietojasi:

Käsittelyn käyttötarkoitus ja oikeusperusteet

Käyttötarkoitus

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus on seuraava:

Verkkosivustoa käyttäessäsi, keräämme sinusta yleisiä henkilötietoja. Sinun ei ole mahdollista käyttää sivustoa anonyymisti, ilman henkilötietojesi käsittelyä. Ensimmäisen kerran sivustollamme vieraillessasi aukeaa pop-up ikkuna, jossa sinua pyydetään hyväksymään tietojesi kerääminen. Tiedot jotka jäävät meille käyttöön ovat: käyttäytymisesi sivustolla (esim. millä sivulla vierailet, kauan viivyt siellä ja minä ajankohtana vierailu tapahtuu) sekä IP-osoitteesi. IP-osoitteita tarkkailemalla pystymme määrittämään sivustolla tapahtuvan, tavallisesta poikkeavan liikenteen, joka auttaa meitä mm. verkkohyökkäysten estämisessä. Tämän lisäksi pystymme estämään käyttäjät, jotka IP-osoitteen perustella sijaitsevat uhkapelirajoitusalueilla.

Henkilötietojasi käsitellään ainoastaan edellä mainittujen tavoitteiden täyttämiseen vaadittavan määrän.

Oikeusperuste

Olemme velvollisia ilmoittamaan henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteet:

Profilointi

Profiloinnilla tarkoitetaan ”mitä tahansa henkilötietojen automaattista käsittelyä, joka koostuu henkilötietojen käyttämisestä tietyn luonnollisen henkilön henkilökohtaisten olosuhteiden arvioimiseksi, erityisesti luonnollisen henkilön työn, taloudellisen tilanteen, terveyden, henkilökohtaisten mieltymysten, kiinnostusten, luotettavuuden, käyttäytymisen, maantieteellisen sijainnin tai liikkumisen analysointiin ja ennakointiin.”

Määritämme kohderyhmämme automatisoitujen päätösten perusteella, jotka perustuvat käyttäjien profilointiin, maantieteelliseen sijaintiin sekä kiinnostuksiin. Päätökset perustuvat siihen, että olet osoittanut kiinnostustasi rahapelejä kohtaan vierailemalla sivustollamme. Saatat sivustollamme vierailun jälkeen saada rahapeliaiheisia mainoksia myös muilla sivustoilla, kuten esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, jotka ovat käytössämme tavoittaaksemme kohdeyleisömme.

Sijaintisi rekisteröidään sivustolla vieraillessasi ja tällä saattaa olla vaikutusta kampanjoidemme luomisprosessiin. Osa kampanjoistamme on kohdistettu tiettyihin maihin, koska keräämämme data on osoittanut näiltä alueilta löytyvän kiinnostusta rahapelejä kohtaan.

Mistä saamme henkilötietosi

Tietosi rekisteröidään, kun vierailet sivustollamme, olet meihin yhteydessä Facebookin kautta tai mikäli olet rekisteröitynyt postituslistallemme. Tämän seurauksena sinulle näytetään mainoksia, eli kohdistettua markkinointia.

Kaikki saamamme tiedot ovat kyseisen henkilön itsensä luovuttamia. Facebook luovuttaa meille tietojasi, mikäli olet ollut heidän sivustollaan vuorovaikutuksessa brändimme kanssa.

Facebook ei luovuta meille muita tunnistettavia henkilökohtaisia tietojasi kuin tässä tietosuojassa jo ilmoitetut henkilötietotyypit, mikäli et aktiivisesti luovuta meille näitä tietoja.

Yhteistyökumppanit

Tietojen luovuttaminen

Tietojasi luovutetaan yhteistyökumppaneillemme ainoastaan mikäli olet antanut siihen suostumuksesi tai meillä on siihen oikeudellinen velvollisuus.

Tiedonkäsittelijät

Käytämme seuraavia tiedonkäsittelijöitä takaamaan parhaan mahdollisen palvelun:

Siirto kolmansiin maihin

Henkilötietojasi siirretään myös EU ja ETA -alueiden ulkopuolisille vastaanottajille.

Siirto tapahtuu seuraaville yhdysvalloissa toimiville yrityksille:

EU:n kommissio on yleisesti todennut Yhdysvaltojen henkilötietojen turvallisuustason olevan riittämätön verrattuna EU:n standardeihin. Tästä huolimatta, EU:n komission on kuitenkin todennut Yhdysvaltalaiset, yksityisyydensuojaa koskevaan Privacy Shield -sopimukseen kuuluvat yritykset turvallisiksi.

Poistaminen

Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan sen ajan, mitä tavoitteisiimme pääseminen vaatii. Tähän poikkeuksena lainsäädäntö, kuten esimerkiksi kirjanpitotietojen tallettamista koskevat 5 vuoden sekä kuluvan vuoden säännöt.

Lokitiedot, mukaan lukien IP-osoitteet, tallennetaan 5 vuodeksi ennen niiden poistamista.

Sinun oikeutesi

Mikäli haluat harjoittaa alla mainittuja oikeuksiasi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä tässä tietosuojakäytännössä ilmoitettujen yhteystietojen kautta.

Valitukset

Sinulla on oikeus valittaa paikalliselle valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä.

Kehotamme sinua yrittämään ratkaista mahdolliset ongelmat ensin kanssamme.

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme milloin tahansa käyttämällä sähköpostia: dpo @ kasinohai.com.

Evästekäytäntö

Pidätämme oikeuden eväste- ja tietosuojakäytäntöjen muutoksiin. Muutokset tulevat voimaan välittömästi.

Mitä evästeet ovat?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeet ovat tietokoneelle, mobiililaitteelle, tabletille tai vastaaville päätelaitteille tallennettuja tekstitiedostoja. Evästeiden tarkoituksena on laitteen tunnistaminen, asetusten muistaminen, tilastojen kerääminen ja mainosten kohdentaminen. Evästeet voivat sisältää tekstiä, numeroita tai päivämääriä, mutta siihen ei ole koskaan tallennettu henkilökohtaisia tietoja eikä se sisällä haittaohjelmia, kuten viruksia.

Vierailemalla verkkosivullamme, hyväksyt evästeiden käytön, mukaan lukien kolmannen osapuolen evästeet. Evästeet on milloin tahansa mahdollista poistaa tai niiden käyttö voidaan estää.

Jos poistat tai estät evästeiden käytön, saattavat näkemäsi mainokset olla vähemmän relevantteja ja niitä saattaa esiintyä useammin. Lisäksi vaarana on, ettei verkkosivu toimi optimaalisesti eikä sinulla ole pääsyä kaikkeen sivulla olevaan sisältöön.

Evästeet tallennetaan myös lokitiedostoihin, joita kerätään sivuston käyttäjistä. Lokitiedostoja luodaan kaikilla verkkosivuilla eikä tämä sivu tee poikkeusta. Lokitiedostot luovat ja sisältävät yleiskatsauksen

1) millä verkkotunnuksen alasivuilla on vierailtu

2) milloin sivuilla on vierailtu

3) mitä kautta sivulle on saavuttu

Tämä tarkoittaa, että käyttäjien IP-osoitteet kerätään. Kerättyjen tietojen perusteella voimme nähdä missä kaupungissa käyttäjä on, mutta emme tiedä sen tarkempaa maantieteellistä sijaintia. Voit lukea tietosuojakäytännöstämme miten käsittelemme henkilötietojasi, mukaan lukien IP-osoitettasi.

Näitä lokeja käytetään sekä liikenteen tilastointiin että turvatoimenpiteenä. IP-osoitteiden keräämisen syy on myös se, että ne muodostavat suojan hakkereiden hyökkäyksiä vastaan.

Jos voimme nähdä lokeista, että ulkomaisista IP-osoitteista on normaalista poikkeavaa liikennettä, voi se olla merkki hakkerihyökkäyksestä. Kun pidämme silmällä käyttäjien maantieteellistä sijaintia heidän IP-osoitteidensa avulla, meillä on paremmat valmiudet estää hakkerihyökkäykset.

Lokitiedostot, mukaan lukien IP-osoitteet, säilytetään 5 vuotta, jonka jälkeen ne poistetaan.

Mihin käytämme evästeitä?

Käytämme evästeitä monenlaisiin tarkoituksiin:

  1. Käyttäjien käyttäytymisen analysointi
  2. Markkinointitoimien optimointi
  3. Verkkosivujemme teknisten toimintojen varmistaminen ja parantaminen
  4. Kolmannen osapuolen seuranta

Lisäksi:

  1. Osaa evästeistä keräämistämme tiedoista käytetään verkkosivujemme vierailijoiden analysointiin. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi paremman yleiskuvan luomista siitä, minkälaisia laitteita (esimerkiksi tietokone tai tabletti) käyttäjämme käyttävät, minkä markkinointikanavien kautta käyttäjät päätyvät sivuillemme, millä alasivuilla he vierailevat ja kuinka kauan he vierailevat sivuilla. Myös mainosten mahdolliset klikkaukset sekä siirtymiset kumppaniemme sivuille tallennetaan ja sisällytetään sivun analyysiin.
  2. Käytämme näitä tietoja optimoidaksemme omaa markkinointiamme ja työkaluna käyttökokemuksen parantamiseen sekä verkkosivumme optimointiin. Pyrimme kohdentamaan verkkomainontaamme siten, että näet ainoastaan sinulle oleellisia mainoksia.
  3. Evästeitä käytetään myös verkkosivun käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi. Evästeiden käyttö tarkoittaa esimerkiksi sitä, ettei käyttäjän tarvitse ladata toistuvilla käynneillään samaa tietoa useaan otteeseen ja että verkkosivu muistaa käyttäjän asetukset. Näin käyttökokemus, artikkeleiden latautuminen ja sivujen vasteajat ovat optimoidut. Evästeiden käyttö mahdollistaa myös verkkosivujen jatkuvan mukauttamisen käyttäjien käyttäytymisen perusteella ja heidän tarpeidensa mukaan.
  4. Lisäksi käytämme evästetietoja voidaksemme käyttää kolmannen osapuolen mainostyökaluja ja -palveluita, seurataksemme komissioita verkkosivustollamme näkyvien mainoskumppaneidemme kanssa.

Mitä evästeitä käytämme?

Näet täydellisen listan sivustomme evästeistä alapuolelta:

Evästeen tarjoaja Evästeen nimi Tarkoitus
Google Google Analytics Google Analytics evästeet antavat tietoja vierailultasi sivustollamme, kuten sivulla vietetyn ajan, poistumisprosentin, katsellut sivut ja samankaltaiset tiedot.
Google Google Ads Google Ads evästeiden avulla voimme käyttää PPC-kampanjoita (pay-pr-click kampanjat)
Facebook Facebook Pixel Facebook Pixel evästeiden avulla voimme luoda kohderyhmiä Facebook kampanjoihin.
Cloudflare Cloudflare Cloudflare evästeitä käytetään latausaikojen sekä turvallisuusasetusten parantamiseen.

Kuinka kauan säilytämme evästeitä?

Evästeen säilytysaika riippuu evästetyypistä.

Istuntoevästeet: Osaa evästeistä tarvitaan vain verkkosivustolla vierailusi ajan, näitä kutsutaan ”istuntoevästeiksi”. Ne poistetaan tai mitätöidään heti kun poistut sivuilta tai jos nykyinen istuntosi vanhenee.

Pysyvät evästeet: Osa evästeistä säilytetään pidemmän aikaa. Niiden avulla tunnistamme, että vierailet sivustolla uudelleen myöhemmin ja saat pääsyn tallennettuihin asetuksiin.

Flow evästeet: Näitä evästeitä käytetään sisäisten servereidemme kommunikaatiossa. Ne asetetaan laitteeseesi kun aloitat navigoinnin sivustolla ja poistetaan kun lopetat navigoinnin.

Kolmannen osapuolen evästeet: Kolmannet osapuolet, kuten Facebook tai Google asettavat näitä evästeitä verkkosivustollemme. Näitä evästeitä käytetään, jotta serverimme pystyy kommunikoimaan kolmannen osapuolen servereiden kanssa. Nämä evästeet poistetaan 6-24 kuukauden jälkeen.

Miten voin välttää evästeiden käytön?

Mikäli et halua, että evästeitä tallennetaan kiintolevyllesi, mobiililaitteelle tai tabletille, voit aina poistaa ne.

Jos et halua käyttää evästeitä kun selaat verkkosivuja, voit estää kaikkien evästeiden käytön tulevaisuudessa tai valita, että sinua varoitetaan joka kerta kun laitteellesi ollaan tallentamassa evästeitä.

KasinoHai » Tietosuoja- ja evästekäytäntö
Viimeksi päivitetty: toukokuu 12, 2021